Formulario de búsqueda

Arxiu Municipal Fotogràfic - Presentació

 

A finals de febrer del 2017, l’Ajuntament de Càrcer va començar la creació d’un fons fotogràfic digital de caràcter local. Un fons accesible, obert i perdurable en el temps, creat amb la finalitat de garantir l’estudi i la difusió de la nostra història.

 

L’Arxiu Municipal Fotogràfic de l’Ajuntament de Càrcer ens permet conéixer a través d’imatges la memòria gràfica més recent del nostre poble. A més a més, com a depositaris de patrimoni fotogràfic, l’arxiu té la responsabilitat de protegir i salvaguardar per a les futures generacions el fons que conserva.

 

Actualment, l’Arxiu Municipal Fotogràfic de l’Ajuntament de Càrcer custodia unes 1.500 fotografies digitals, unes cent fotografies en positiu i a la web es poden consultar al voltant d’unes 1.300 imatges.

 

Els usuaris poden cercar i consultar les imatges digitalitzades que hi han disponibles a la web. En canvi, per a qualsevol altre ús de les instantànies, cal sol·licitar una autorització a l’Arxiu Municipal Fotogràfic de l’Ajuntament de Càrcer.

 

D’altra banda, els ciutadans que desitjen col·laborar en el projecte poden:

 

- Passar per l’Ajuntament de Càrcer amb les seues fotografies, de dilluns a divendres, en l’horari de 9:00 h. a 14:00 h.

 

- Enviar les imatges digitalitzades junt a una xicoteta descripció al correu electrònic arxiufotograficcarcer@gmail.com

 

- Escriure un correu electrònic a arxiufotograficcarcer@gmail.com aportant informació sobre les imatges consultades, com pot ser: informaciò geográfica (carrer/plaça, terme municipal, provincia,etc.); informació onomástica (personatges que apareixen en la fotografía, autor de la fotografia; etc.); contingut de la imatge (informació i/o comentaris); data (dia/mes/any).

 

El tiempo - Tutiempo.net
Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31