Formulari de cerca

Béns Mobles de caràcter Històric - Artístic i/o Documental de l'Ajuntament de Càrcer.

 

 

          Segons l’article 335 del Codi Civil, es consideren Béns Mobles els susceptibles d’apropiació que no siguen considerats immobles, i en general tots els que es puguen transportar d’un punt a un altre sense detriment de la cosa immoble al què estiguen units.

 

          L’inventari i catàleg de Béns Mobles de caràcter Històric – Artístic i/o Documental de l’Ajuntament de Càrcer manifesta l’interés de la nostra institució per protegir i conservar el patrimoni cultural del nostre municipi. D’aquesta manera, sorgix la necessitat de crear un document que té com a objectiu:

 

 

1. Identificar y documentar de manera sistemàtica una sèrie de béns culturals, sota la responsabilitat de l'Ajuntament de Càrcer, amb la finalitat d'aplicar sobre ells unes mesures de conservació, protecció i foment, així com també, facilitar la seua investigació i difusió, entre altres. 

2. Impedir l'espoli i el comerç il·legal de béns culturals. 

3. Crear una documentació accessible als ciutadans per a que puguen conéixer, de primera mà, el patrimoni moble de caràcter històric - artístic i/o documental, baix la responsabilitat de l'Ajuntament de Càrcer. 

4. Evitar la dispersió dels béns mobles.

5. Aportar a l'Administració un instrument operatiu que possibilite la identificació, protecció, foment, investigació i difusió del patrimoni cultural. 

6. Dotar a l'Administració d'un instrument unitari on conste tota la informació referent als béns mobles de caràcter històric - artístic i/o documental, amb certa relevancia local, ubicats en les diferents depedències de l'Ajuntament de Càrcer, evitant així, l'existència de diversos instruments de catalogació. 

 

 

El tiempo - Tutiempo.net
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31